Ruoppaus ja vesistörakentaminen

Ruoppaus ja vesistörakentaminen

Ruoppauksella tarkoitetaan maa-aineksen ja lietteen koneellista poistamista vesialueen pohjasta.

Ruoppaamalla vesialue voidaan rakentaa esimerkiksi toimivaksi vene- tai uimarannaksi ilman, että mm. kivet haittaavat rannan käyttötarkoitusta.

 

Teemme ruoppaustöitä aina jäiden lähdettyä aina jäiden tuloon asti. Samentumisen ja muiden ruoppauksesta aiheutuvien haittojen vähentämiseksi ruoppaustyö olisi hyvä ajoittaa virkistyskäyttökauden ulkopuolelle.

 

Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. veneenlaskuluiskat, poijut ja muut tarvikkeet, paalutukset, kiinteät ja kelluvat laiturit, vanhojen laiturien purkutyöt, aallonmurtajat, vedenalainen louhinta, merihinaus, sukellustyöt, kivetykset, hiekkarannan rakentaminen sekä vesijohtojen ja kaapelien laskutyöt.

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Haaveissa oma ranta?

Haaveiletko omasta rannasta? Se on lähempänä kuin uskotkaan!

Oma ranta tuo monia etuja: uimaranta tuo virkistäytymismahdollisuuden ja oma veneranta on veneilijän unelma! Myös näyttävät kivirannat ja satamarannat ovat suosittuja!

 

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Ruoppaus alueella: Saaristomeri, Turun saaristo, Turku, Taivassalo, Kustavi, Merimasku, Naantali, Rymättylä, Parainen, Sauvo, Karuna, Piikkiö, Kemiö, Taalintehdas, Salo, Halikko, Nauvo, Korppoo, Iniö ja Norrskata.

© 2014 A-ASENNUS